Monday, October 7, 2013

Rayman Legends Stáhnout

Rayman , pojmenovaný plošinovka roku a vítěz mnoha uměleckých a hudebních úspěchů , přichází na Wii U se zbrusu novém dobrodružství . Michel Ancel , slavný tvůrce Rayman , Beyond Good & Evil a blouznění Rabbids je přinášet jeho inovační kreativitu do této nové a vzrušující platformu. Rayman Legends plně využívá síly Wii U. S novým Wii U ovladače , objevovat nové způsoby, jak platformu s jeho touch- založené hry , gyroskop technologie , a dokonce i možnost rozšířit svůj herní zážitek , když je televizor vypnutý . Navíc , síla stroje pomohl připravit cestu pro nové, detailní grafikou a osvětlení.
Rayman , Globox a Teensies jsou pryč putování po kouzelném lese , když zjistí, tajemnou deset tun naplněné řadou úchvatných obrazů. Když se blíže , zjistíte , že každý obraz se zdá vyprávět příběh o mýtickém světě. Při ostření na obraze , který ukazuje středověkou zemi , jsou náhle vtažen do obrazu, vstup do světa , adobrodružství začíná . Gang musí běžet , skákat a bojovat proti jejich cestě přes každý svět, aby zachránil den a odhalit tajemství každého legendární malby.
• Wii U Showcase : Rayman Legends plně využívá Wii U a jeho nový regulátoru schopnosti. Pomocí dotykové obrazovky , aby se z nepřátel , manipulovat platforem , řezané lana , aby vyčistili cestu a mnoho dalšího. S gyroskopem technologii , můžete se přesunout rotující platformy , a existuje mnoho dalších překvapení přijít !
•Hra musí pokračovat :Wii U umožňuje zachovat hrát hru , i když je televizor vypnutý . Budete moci pokračovat v dobrodružství Rayman na obrazovce nové Wii U. bezdrátového ovladače.
• 5- Player Co-op Herní : Nyní více hráčů se může připojit na zábavu ! Se 4 WiiRemotes a nové Wii U regulátoru, až 5 hráčů může hrát najednou. Kdykoliv , když někdo chce odejít , nebo připojit , bude hra pokračovat bez přerušení.
• 3D boss bitvy : Šéfové mají velkou výhodu oproti gangu Rayman je ...další rozměr ! Draci a jiné epické tvory mohou útočit ze všech úhlů , takže budete muset být na vrcholu své hry porazit .
• Nové výzvy : Spojení s přáteli prostřednictvím nejrůznějších úkolů , které prověří vaše schopnosti a rychlost . Podívejte se na žebříčcích vidět, kde si stojíte po celém světě.
• Rayman Rocks : skok do rytmu bubnu , úder do basové linky , i zip -line během kytaru udržet . Načasování a rytmus jsou klíčem k porazit tyto mapy zhudebnil . Podívejte se, zda máte, co to znamená být skákačka .
• UbiArt Motor Pokroky : Motor UbiArt rozšířila své schopnosti , takže nyní zahrnuje 3D herní prvky, nový světelný design, a nový renderovací systém , který vzít Rayman Oceněná grafiky do další úrovně .
•Oceněný tým je zpět : Legendární tým zdobené umělců , designérů a skladatelé se spojí opět vytvářet nové světy, nové postavy a nový soundtrack .
Rayman Legends Stáhnout

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.