Monday, October 7, 2013

Rayman Legends downloaden

Rayman , genaamd platformer van het jaar en winnaar van meerdere artistieke en muzikale prestaties , komt naar de Wii U met een gloednieuw avontuur . Michel Ancel , gevierde bedenker van Rayman , Beyond Good & Evil en de Raving Rabbids brengt zijn innovatieve creativiteit aan dit nieuwe en spannende platform . Rayman Legends maakt volledig gebruik van de kracht van de Wii U. Met de nieuwe Wii U -controller , ontdek nieuwe manieren om het platform met zijn touch - based gameplay , gyroscoop technologie , en zelfs de mogelijkheid om uw speelervaring te verlengen wanneer de TV is uitgeschakeld . Bovendien , de kracht van de machine heeft geholpen de weg effenen voor nieuwe , meer gedetailleerde graphics en verlichting .
Rayman , Globox en de Teensies zijn af dwalen door een betoverd bos wanneer ze ontdekken een mysterieuze tent gevuld met een reeks boeiende schilderijen . Als ze beter kijkt , merken ze elk schilderij lijkt het verhaal van een mythische wereld te vertellen . Waarbij de focus op een schilderij dat een middeleeuws land laat zien , worden ze opeens meegezogen in het schilderij , het invoeren van de wereld , en het avontuur begint . De bende moet rennen, springen en vechten hun weg door elke wereld om de dag te redden en ontdek de geheimen van elke legendarische schilderij .
• Wii U Showcase : Rayman Legends maakt volledig gebruik van de Wii U en de mogelijkheden zijn nieuwe controller . Gebruik het touch screen tot het afsluiten van vijanden , manipuleren platforms , gesneden touwen om een ​​pad en nog veel meer duidelijk . Met de gyroscoop technologie , kunt u verplaatsen draaiend platform en er zijn veel meer verrassingen te komen !
• De Game Must Go On : De Wii U laat u het spel blijven spelen , zelfs als uw televisie is uitgeschakeld . U zult in staat zijn om Rayman 's avontuur op het scherm van de nieuwe draadloze controller van de Wii U's voortzetten .
• 5 - speler co-op gameplay : Nu meer spelers kunnen meedoen aan de pret ! Met 4 WiiRemotes en de nieuwe Wii U controller , maximaal 5 spelers kunnen spelen in een keer. Op elk moment als iemand wil vertrekken of mee te doen, zal het spel blijven zonder onderbreking .
• 3D Boss Battles : De bazen hebben een groot voordeel ten opzichte van Rayman 's bende ... een extra dimensie ! Draken en andere epische wezens kunnen aanvallen vanuit alle hoeken , dus je zult moeten worden op de top van je spel om hen te verslaan .
• Nieuwe uitdagingen : Contact houden met je vrienden via een verscheidenheid aan uitdagingen die je vaardigheden en snelheid zal testen . Controleer de leaderboards om te zien waar je rang in de hele wereld .
• Rayman Rocks : ! Springen op het ritme van een trommel , stoot de baslijn , zelfs zip - lijn tijdens een gitaar te houden . Timing en ritme zijn de sleutel om op muziek te zetten deze kaarten te verslaan . Kijk of je hebt wat nodig is om een Platforming held te zijn .
• UbiArt Motor vooruitgang : De UbiArt motor heeft zijn mogelijkheden uitgebreid om nu ook 3D gameplay -elementen , een nieuwe verlichting ontwerp , en een nieuwe rendering systeem dat bekroonde grafische Rayman 's te nemen naar het volgende niveau .
• De Award - winnende team is terug : de legendarische team van versierde kunstenaars , designers en componisten werken samen weer tot nieuwe werelden , nieuwe personages en een nieuwe soundtrack te maken .
Rayman Legends downloaden

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.