Monday, October 7, 2013

Rayman Legends indir

Yıl ve birden çok sanatsal ve müzikal başarılarının kazanan platform adlı Rayman , yepyeni bir macera ile Wii U geliyor . Michel Ancel , kötü ve iyi ve Raving Rabbids ötesinde Rayman ünlü yaratıcısı , bu yeni ve heyecan verici bir platform yaptığı yenilikçi yaratıcılık getiriyor . Rayman Efsaneler onun dokunuş tabanlı oyun , jiroskop teknolojisi ve hatta TV kapalıyken , oyun deneyimini genişletmek için yeteneği ile platformu için yeni yollar keşfetmek , yeni Wii U kontrolör ile Wii U. gücünü tam olarak kullanılmasını sağlar . Ayrıca , makinenin gücünü yeni , daha detaylı grafikler ve aydınlatma için yol açmışlardır .
Bu büyüleyici resim bir dizi ile dolu gizemli bir çadır keşfetmek zaman Rayman , Globox ve Teensies kapalı büyülü bir ormanın içinde dolaşıyoruz . Daha yakından bakmak gibi , her resim efsanevi bir dünyanın hikayesini anlatmak gibi görünüyor dikkat edin. Bir ortaçağ arazi gösteren bir resim odaklanırken , aniden dünyanın giren ,resim içine çekilir , ve macera başlar vardır . Çete , koşmak, atlamak ve günü kurtarmak ve her efsanevi resim sırlarını keşfetmek için her dünya yollarını savaşmak zorundadır.
• Wii U Vitrin : Rayman Legends Wii U ve yeni kontrol yeteneklerini tam olarak yararlanır . , Düşmanları çıkar platformları işlemek , bir yol ve çok daha temizlemek için halatlar kesmek için dokunmatik ekranı kullanın . Jiroskop teknolojisi ile, platformu dönen taşıyabilirsiniz ve gelmek için çok daha fazla sürpriz vardır !
•Oyunu Must Go :Wii U televizyon kapalıyken bile oyun oynamaya devam sağlar . Sen Wii U yeni kablosuz kumandanın ekranda Rayman macera devam edebilecektir .
• 5 - Oyuncu Co-op Oyun : Şimdi daha fazla oyuncu eğlenceye katılabilirsiniz ! 4 WiiRemotes ve yeni Wii U kontrolör ile en fazla 5 oyuncu aynı anda oynayabilir . Birisi bırakın ya katılmak istiyorsa Herhangi bir zamanda , oyun kesintisiz devam edecektir.
• 3D Boss savaşları : Patronlar Rayman çetesi üzerinde büyük bir avantajı var ... bir boyut ! Ejderhalar ve diğer destansı yaratıklar tüm açılardan saldırabilir , böylece onları yenmek için oyun üstünde olmak gerekir .
• Yeni Zorluklar : beceri ve hız test edecek sorunlar çeşitli aracılığıyla Arkadaşlarınızla iletişim . Dünyanın her yerinden rütbe nerede olduğunu görmek için liderler kontrol edin.
• Rayman Rocks : bir gitar sırasında bas hattı için bir davul dövmek , yumruk Git , hatta zip-line sürdürmek . Zamanlama ve ritim müzik seti bu haritalar yenmek için anahtardır . Eğer bir Platform kahraman olmak için gerekenlere sahip olmadığına bakın .
• UbiArt Motor Gelişmeler :UbiArt motoru artık 3D oyun öğeleri , yeni bir aydınlatma tasarımı , ve bir sonraki seviyeye Rayman ödüllü grafik almak yeni bir render sistemi kapsayacak şekilde yeteneklerini genişletti .
•Ödüllü Takım Back : dekore sanatçılar, tasarımcılar ve bestecilerinefsanevi ekibi yeni dünyalar , yeni karakterler ve yeni bir film müziği oluşturmak için tekrar bir araya geliyor .
Rayman Legends indir

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.